Grattis alla studenter!

Under studentveckorna v.3-5 får ni med studentkort 50% rabatt på våra paketpriser när ni hyr skidor eller snowboard hos oss på Alpindepån!


Vi på Alpindepån gillar studenter – våra framtida läkare som ska fixa våra brutna skidlår, ekonomer som ska hjälpa oss göra avdrag för resekostnader under de där konferensresorna till Alperna, forskare som kan bidra till ännu lättare, starkare och snabbare material för användning i skidindustrin, och så vidare.

Men, vi vet också av egen erfarenhet att det kan vara knapert i bland, speciellt i början på året när dessutom mörket tagit ut sin rätt och man bara vill komma iväg till Åre och åka skidor. Därför vill vi på Alpindepån hjälpa till lite på traven och erbjuder under de sk. studentveckorna hela 50% rabatt på våra skid- och snowboardpaket till alla studenter.

Ange bara rabattkoden skiweek19 vid bokning, så ses vi under vecka 3, 4 eller 5!

 
 

Vilkor & FAQ

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker (först till kvarn och sånt) för hyra av våra skid- och snowboardpaket under vecka 3, 4 och 5 mot uppvisande av vanligt, giltigt studentkort som kontrolleras vid uthämtning och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Hur gör jag om jag reser i sällskap med icke-studerande?
- Enklast är att göra en separat bokning för dessa.