Vi är Alpindepån

Alpindepån startades med en idé om att ge dig som besöker Åre en ännu bättre upplevelse under din vistelse i byn och inte minst av åkningen. Eftersom skiduthyrningen för många många är en av platserna där upplevelsen tar sin början, och då vi tror att den upplevelse och den hjälp man kan få i den påverkar hela skiddagen och kanske hela vistelsen, så har vi som mål att förbättra den upplevelsen.

Oavsett om du är nybörjare, mer erfaren eller proffs på utförsåkning så lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din åkning i Åre, anpassat efter dig och utan onödigt krångel. Dessutom kan vi ta hand om förvaringen av din och din familjs eller sällskaps utrustning under natten (och era skor under dagen), så att ni snabbt och enkelt kan ta er upp i backen på morgonen och vidare till afterskin, bastun, badet eller byn på eftermiddagen.

- Teamet på Alpindepån -

 


Jobba hos oss

Är du på jakt efter ett kul och omväxlande heltids- eller deltidsjobb i Åre för en eller flera säsonger?
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta personer som brinner för skidåkning, Åre och att skapa fantastiska upplevelser för våra och Åres besökare!

Skicka din ansökan till
jobb@alpindepan.se


Hitta hit

Ni finner oss i det nordöstra hörnet av Åre Torg, i backen upp från stationshuset i höjd med Bergbanan.

 
 
 

Köpe- och hyresvillkor m.m.

Mer information om vilka villkor som gäller när du hyr eller handlar av oss finner du på länken nedan. 
Det är inte världens mest exalterande läsning, vi vet. Men vi måste ha den och vi har försökt göra den så lättläst som möjlig.

Köpevillkor